Cookie- og privatlivspolitik

Sidst opdateret 
9. november 2022

Introduktion

Når du besøger Fiskeoplevelser.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) eller ændre dit samtykke ved at åbne samtykke banneret nederst i højre hjørne. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger (men ikke begrænset til): Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, så har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Medier

Hvis du uploader medier til webstedet, så bør du undlade at uploade medier med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra medier på webstedet.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Formål med indsamling

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. F.eks. navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse eller nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Tag derfor kontakt hvis du ønsker at vide mere.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand.

Vi har vores hjemmeside hostet hos Azehosting.dk, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Azehosting.dks datacentre. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, så har vi som udgangspunkt personlige data der kan knyttes til dig. Du kan bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Som bruger af vores services har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse

Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Fiskeoplevelser.dks drift finansieres af reklameindtægter. Når du klikker på et link til et produkt eller et reklame banner (partnerlink/partnerreklame), lægges en cookie på din computer, således annoncøren kan se, at du kommer fra fiskeoplevelser.dk. I denne cookie gemmes der ingen oplysninger om dig som person.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger "Husk mig", vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Cookie samtykke

WooCommerce

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshop management. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Opbevar varer i indkøbskurv
Navn
Udløb
vedholdende
Funktion

Google Analytics

Statistikker

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til website statistics. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistikker

Navn
Udløb
2 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger
Navn
Udløb
1 år
Funktion
Tæller og spore sidevisninger

Complianz

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Complianz til cookie consent management. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart. For mere information, bedes du læse Complianz fortrolighedserklæring.

Funktionel

Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Gemmer accepteret cookie-politik-id
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Opbevare cookie-samtykkeindstillinger
Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Store if the cookie banner has been dismissed

WordPress

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger WordPress til website development. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Udløb
session
Funktion
Kontrollere, om der kan placeres cookies
Navn
Udløb
session
Funktion
Gemmer sprogindstillinger
Navn
Udløb
vedholdende
Funktion
Holde brugere logget ind

Litespeed

Funktionel

Anvendelse

Vi bruger Litespeed til website hosting. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Funktionel

Navn
Udløb
2 dage
Funktion
Forhindre cachelagrede sider

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_card_v3
Udløb
Funktion
Navn
oxygen-componentbuffer
Udløb
Funktion
Navn
Udløb
Funktion
Navn
explat-experiment--woocommerce_products_task_layout_stacked_v3
Udløb
Funktion
Navn
wp-settings-time-1
Udløb
Funktion
Navn
PHPSESSID
Udløb
Funktion
Navn
llar_review_notice_shown
Udløb
Funktion

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@fiskeoplevelser.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Fiskeoplevelser v/ Simon Nissen er dataansvarlig for al persondata, der indsamles gennem hjemmesiden.

Hvis du har bemærkninger eller spørgsmål til denne privatlivspolitik, eller ønsker du at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, kan vi kontakes på følgende:

Fiskeoplevelser.dk v/ Simon Nissen
Kongebrogade 85, 1
6000 Kolding
Email: info@fiskeoplevelser.dk

Hvis artiklen har hjulpet dig, er du meget velkommen til at synes godt om fiskeoplevelser.dk på Facebook. Det vil jeg sætte meget stor pris på!

Del gerne på 

Nyeste indlæg

Tilbudsjagt

Vi har samlet over 18.000 produkter fra nogle af de mest populære webshops med fiskegrej. Ved at bruge vores pris sammenligner kan du finde det bedste tilbud 
Se tilbud nu

fiskeoplevelser.dk

Her får du gode fiske tips og god fiske viden, så du er klar til at fiske hele året rundt i salt- og ferskvand. Sørg for at overholde gældende regler hvor du fisker, og i det hele taget behandle naturen godt.
fiskeoplevelserfinallogo

Følg OS på

Copyright © 2018 - 2024 Fiskeoplevelser.dk - kontakt@fiskeoplevelser.dk - Cookie- og privatlivspolitik